Foto: F64

Pieredzējušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis neizslēdz iespēju, ka varētu piedalīties 2018.gada Ziemas olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies Pjenčanas pilsētā Dienvidkorejā.

"Protams, es gribētu spēlēt Dienvidkorejā, kur pēc četriem gadiem norisināsies olimpiskās spēles. Būtu muļķīgi to noliegt. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc atkal spēlēju hokeju," sacīja Masaļskis.

34 gadus vecais vārtsargs, kurš šobrīd kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" piedalās "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā, sarunā ar portālu "Sportbox.ru" atzīst, ka šobrīd jūtas labi un ir atpūties no hokeja.

"Iepriekšējās sezonas laikā man bija gara pauze, kuras laikā nesēdēju mājās, bet gan individuāli trenējos, novēršot trūkumus savā spēlē. Pēc tam jau bija jāpievienojas kādai komandai," sacīja Masaļskis, kurš atzina, ka savulaik spēlēt KHL klubā Hantimansijskas "Jugra" bijis ļoti grūti. "Biju noguris no tā, ka nebiju mājās. Mana ģimene nevarēja būt ar mani, un tas ir ļoti smagi."

Masaļskis nenoliedza, ka aizvadītajā sezonā piedzīvotajā dīkstāvē piemeklējusi doma par karjeras beigām, taču viņš ne reizi šādu iespēju nav apdomājis. "Biju pārliecināts, ka turpināšu savu karjeru," stāsta Masaļskis. "Par šo sezonu nemaz neesmu izskatījis citas iespējas kā spēlēšanu Rīgas "Dinamo" rindās."

Ja Masaļskis piedalīsies Pjenčanas Olimpiādē, tās būs jau viņa piektās olimpiskās spēles karjerā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!