Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas CSKA otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā izcīnīja 13.uzvaru pēc kārtas, sasniedzot jaunu līgas rekordu uzvarās pamatlaikā, liecina statistika.

Zīmīgo panākumu CSKA komanda guva izbraukumā pret līgas debitantiem "Soči", uzvarot ar 6:2. Maskavas komanda ir nepārspēta kopš 14.septembra, kad izbraukumā ar 2:3 piekāpās Baltkrievijas komandai Minskas "Dinamo" un piedzīvoja savu līdz šim vienīgo zaudējumu šajā KHL sezonā.

CSKA šosezon uzvarējuši 16 no 17 aizvadītajām spēlēm, visus panākumus gūstot pamatlaikā. Tikai piecas uzvaras gūtas ar vienas ripas pārsvaru, bet pārējie panākumi izcīnīti, iekrājot vismaz divu gūtu vārtu pārsvaru.

Līdzīgi šosezon cīnījusies Sanktpēterburgas SKA komanda, kas turnīru sāka ar 12 panākumiem pēc kārtas, sasniedzot jaunu līgas rekordu, taču 13. spēlē tika piedzīvots zaudējums. Arī šis klubs 17 aizvadītajos mačos guvis 16 uzvaras, visas izcīnot pamatlaikā.

SKA un CSKA komandas abas šosezon iekrājušas pa 48 punktiem, esot pārliecinošas līgas un Rietumu konferences kopvērtējuma līderes.

Līdzšinējās KHL sezonās CSKA komanda ne reizi nav tikusi tālāk par Gagarina kausa izcīņas otro kārtu, bet SKA vienība divreiz tikusi līdz savas konferences finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!