Foto: LETA

Pēc piecu uzvarētu spēļu sērijas trešo zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda.

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā pēdējo divu gadu līgas čempionvienība izbraukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Čehijas klubam Prāgas "Lev".

Karsums maču aizvadīja savas komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot 17 minūtes un 12 sekundes. Metienus pa vārtiem viņš neveica, kā arī uzvarēja tikai vienā no trim iemetieniem.

Otrajā trešdaļā latvietis tika noraidīts uz divām minūtēm par pretinieka turēšanu ar rokām, bet cīņas pēdējā sekundē saņēma abpusēju divu minūšu sodu par rupjību.

Citā sestdienas spēlē Maskavas kluba CSKA trīs uzvaru sēriju pārtrauca Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, ko vada Latvijas speciālists Pēteris Skudra. Ņižņijnovgorodas vienība izbraukumā guva panākumu ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0).

Tagad "Torpedo" komandu gaida ceļš līdz Rīgai, kur pirmdien pretiniekos būs vietējā Rīgas "Dinamo" komanda.

Ar 16 punktiem astoņās spēlēs Maskavas "Dinamo" atrodas Rietumu konferences otrajā vietā, bet "Torpedo" ar 11 punktiem septiņos mačos ir piektie Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!