Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" ģenerāldirektors Andrejs Safronovs pametis savu amatu, vēsta komandas mājaslapa internetā. Tomēr vēlāk atklājies, ka tas bija pirmā aprīļa joks.

Jau ziņots, ka Safronovs ir kļuvis par Oļega Znaroka vadītās Krievijas izlases ģenerālmenedžeri. Tika ziņots, ka viņš esot sapratis, ka darbu Krievijas izlasē nespēs apvienot ar darbu Maskavas "Dinamo". Joka turpinājumā Safronovs atklāja, ka viņš Maskavas "Dinamo" prezidentam ieteiks slavenu hokeja speciālistu, kurš turpmāk varētu pildīt viņa pienākumus. 

Vēlāk Maskavas "Dinamo" mājaslapa internetā publicēja paziņojumu, kurā teikts: "Vēršam uzmanību uz to, ka šī paustā informācija bija 1.aprīļa joks. Ikdienas steigā mēs bieži aizmirstam pasmaidīt un pārlieku nopietni attiecamies pret to, kas ir mums apkārt. Ceram, ka mūsu joks ir izdevies."

Atgādinām, ka arī Znaroks vairs netrenēs Maskavas "Dinamo" un koncentrēsies tikai Krievijas izlasei. Viņa ilggadējais asistents Harijs Vītoliņš pārņems kluba trenēšanu, kā arī palīdzēs Znarokam darbā ar Krievijas valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!