Maskavas "Dinamo" komanda, ko pārstāv latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, švaki sākusi Kontinentālās hokeja līgas 11. sezonu — seši zaudējumi astoņās spēlēs un pēdējā vieta Rietumu konferences kopvērtējumā. Gluži kā Rīgas "Dinamo" pērn…

Jaunās sezonas astotajā spēlē Maskavas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā atzina Sankpēterburgas SKA pārākumu, zaudējot viesiem "sausajā", ar 0:4.

"Pirmo trešdaļu zaudējām pilnībā. Nedrīkst tādam pretiniekam kā SKA iemest trīs vārtus. Brīdinājām puišus, ka spēle nevienādos sastāvos būs ļoti svarīga. Pēc trim zaudētiem vārtiem viņi pārkārtojās, bija labi momenti spēlē," maču raksturo "Dinamo" treneris. "Situācija kopvērtējuma tabulā ir slikta, taču laiks vēl ir, strādāsim. Situācija nav vienkārša nevienam. Ne mums, ne līdzjutējiem, ne vadībai. Ir jāpieceļas."

Klubs jau ir sācis pārkārtojumus komandā — atteikumu draftā ievietots Boids, arī no pārējiem leģionāriem tiek gaidīts vairāk. "Mēs no viņiem gaidām daudz rezultatīvāku spēli, arī no Indraša," norāda Vorobjovs. "Pret aizsargiem-leģionāriem pretenziju mazāk."

Miks Indrašis pēc šīs spēles atzina, ka viņa pārstāvētā komanda esot izgāzusies pirmajā periodā, bet tad atguvusies un spēlējusi labāk. "Pirmo periodu "izgāzām", bet pēc tam spēlējām labi. Nezinu, kāpēc tā," latviešu hokejistu citē izdevums "Sport Ekspress". "Vajag spēlēt visus trīs periodus! Mēs bijām labāki par SKA otrajā un trešajā, taču paši sevi iegāzām pirmajā."

Līdz pirmās trešdaļas vidum SKA jau bija izvirzījušies vadībā ar 3:0, vārtus gūstot gan vairākumā, gan mazākumā, gan spēlējot vienādos sastāvos, un tribīnēs sākās zināma neapmierinātība, laukumā tika mesti dažādi priekšmeti un līdzjutēji esot aicinājuši Maskavas kluba treneri Vladimiru Vorobjovu atkāpties. "Mēs centīsimies labot situāciju, viss atkarīgs no mums," sola Indrašis. "laiks jau būt sākt visu labot, un ātrāk, neatliekot uz vēlāku laiku."

Šosezon Miks Indrašis piedalījies visās astoņās komandas spēlēs, guvis trīs vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa lietderības koeficients šobrīd ir negatīvs, mīnus 2. Latviešu hokejists ir rezultatīvākais no Maskavas "Dinamo" leģionāriem un ceturtais rezultatīvākais uzbrucējs komandā. Vairāk punktu ir tikai Dmitrijam Kagarļickim (1+8), Vadimam Šipačovam (1+8) un Daņiilam Tarasovam (4+2).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!