Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dinamo" vēlas paturēt kanādiešu veterānu Krisu Saimonu sastāvā arī nākamajā sezonā, vēsta "Life Sports".

39 gadus vecais Saimons "Dinamo" komandai pievienojās KHL pārēju pēdējā dienā, tiekot izīrēts no Čehovas "Vitjaz" komandas.

Kaut starpsezonā Saimonam būtu jāatgriežas "Vitjaz" sastāvā, "Dinamo" vienība vēlas kanādieti paturēt sastāvā, bet izvēli viņam, visticamāk, nāksies izdarīt pašam.

""Dinamo" komanda spēlētājam gatava piedāvāt daudz izdevīgākus līguma nosacījumus," "Life Sports" stāstīja kāds avots komandā. "Šeit viņam nevajadzēs graut savu hokeja talantu kautiņu dēļ, tomēr tas viņam pašam droši vien patīk. Tomēr viss būs atkarīgs no paša Krisa."

Pats Saimons vairākkārt izteicies, ka "policista" spēles stils viņam pašam ir daudz izdevīgāks un patīk labāk, tomēr "Dinamo" komandā viņš parādījis, ka bez kaušanās arī māk spēlēt hokeju.

"Treneru štābā rēķinās, ka Krisam jāspēlē tādā stilā, kādu rāda "Dinamo" komanda," stāstīja "Life Sports" avots.

Saimons šajā sezonā "Vitjaz" sastāvā 43 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pašlaik Maskavas "Dinamo" spēkojas ar Rīgas "Dinamo" vienību. Šajā sērijā piecos mačos Saimons guvis divus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!