Foto: LETA

Masveida saslimšana šajās dienās piemeklējusi arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Ņižņekamskas "Ņeftehimik", kurā nesen spēlēt sācis Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs.

Kā informē līga, masveida saaukstēšanās rezultātā pašlaik slimi ir 11 komandas spēlētāji un trīs treneri. Šī iemesla dēļ klubs vērsās pie līgas vadības ar lūgumu pārcelt piektdien ieplānoto spēli izbraukumā pret Hantimansijskas "Jugra" vienību, kam KHL vadība piekritusi.

Abu komandu mačs tagad pārcelts uz nākamā gada18.janvāri.

Līga uzsver, ka KHL medicīniskais centrs uzmanīgi seko līdzi situācijai Ņižņekamskas klubā.

Pujacs pēc pievienošanās "Ņeftehimik" komandai tās rindās debitēja trešdien, izceļoties ar rezultatīvu piespēli. Aizsargs šo sezonu uzsāka Latvijas komandā Rīgas "Dinamo".

Iepriekš šonedēļ līdzīga masveida saslimšana piemeklēja arī Vladivostokas "Admiral" klubu, kura treneru korpusā darbojas Latvijas speciālists Andrejs Maticins. Tā rezultātā tika pārceltas divas komandas spēles.

Savukārt pagājušajā nedēļā masveidā saslima Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandas spēlētāji.

Citviet KHL ceturtdien zaudējumu piedzīvoja Mitišču "Atlant" komanda, kas nesen ieguva tiesības uz latviešu uzbrucēju Robertu Jekimovu, bet tās vārtsargu treneris ir Latvijas speciālists Sergejs Naumovs. Latvietim sastāvā vēl neesot, "Atlant" ar 3:6 (0:4, 2:2, 1:0) izbraukumā atzina Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu.

Uzvarētāju rindās pa vieniem vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Emīls Gaļimovs un Sergejs Plotņikovs.

Jaroslavļas klubs uzvarējis četrās spēlēs pēc kārtas.

"Atlant" ar 51 punktu 39 mačos pašlaik ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma 11.vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par sešiem punktiem, bet 13.pozīcijā esošos Rīgas "Dinamo" hokejistus apsteidzot par pieciem punktiem.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!