Foto: LETA
Turpinoties masveida saslimšanai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Ņižņekamskas "Ņeftehimik", kurā nesen spēlēt sācis Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, pārcelta vēl viena komandas spēle.

Masveida saaukstēšanās rezultātā pašlaik slimi ir 11 komandas spēlētāji un vairāki treneri. Šī iemesla dēļ klubs vērsās pie līgas vadības ar lūgumu pārcelt piektdien ieplānoto spēli izbraukumā pret Hantimansijskas "Jugra" vienību, kam KHL vadība piekrita. Abu komandu mačs tagad pārcelts uz nākamā gada18.janvāri.

Svētdien "Ņeftehimik" komandai bija plānots uzņemt Čeļabinskas vienību "Traktor", tomēr pēc līgas medicīniskā centra rekomendācijas pārcelta arī šī spēle, kas tagad ieplānota 26.janvārī.

Tā kā saslimšanas gadījumi Ņižņekamskas klubā turpinās, pašreizējā situācijā iziešana laukumā apdraudētu arī pretinieku spēlētāju veselību, uzskata līga.

Pujacs pēc pievienošanās "Ņeftehimik" komandai tās rindās debitēja trešdien, izceļoties ar rezultatīvu piespēli. Aizsargs šo sezonu uzsāka Latvijas komandā Rīgas "Dinamo".

Iepriekš šonedēļ līdzīga masveida saslimšana piemeklēja arī Vladivostokas "Admiral" klubu, kura treneru korpusā darbojas Latvijas speciālists Andrejs Maticins. Tā rezultātā tika pārceltas divas komandas spēles.

Savukārt pagājušajā nedēļā masveidā saslima Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandas spēlētāji, bet pašlaik ar līdzīgiem gadījumiem cīnās arī latvieša Oskara Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas vienība Astanas "Baris".

"Ņeftehimik" ar 37 punktiem 40 spēlēs ieņem Austrumu konferences kopvērtējuma 12.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!