Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases treneris Oļegs Znaroks ir viens no galvenajiem pretendentiem uz vakanto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionu Sanktpēterburgas SKA trenera amatu, ziņo vietējie mediji.

"Oļegs Znaroks ir galvenais pretendents uz SKA vecākā trenera amatu, šobrīd notiek pēdējās konsultācijas, SKA vadības tikšanās ar Znaroku jau ir notikusi Maskavā, un, ja galīgais lēmums būs par labu šim speciālistam, viņš to apvienos darbu izlasē, lai veiksmīgi sagatavotu nacionālo komandu startam pašmāju pasaules čempionātā," aģentūra "R-Sport" citē situāciju pārzinošu informācijas avotu, kas vēlējās palikt anonīms.

Pēc šo ziņu izskanēšanas kluba vadība noliedza, ka ar Znaroku būtu veiktas pārrunas par trenera pienākumu uzņemšanos. "Daži mediji paziņojuši, ka hokeja klubs SKA veic pārrunas ar Oļegu Znaroku. Šī informācija neatbilst patiesībai. Viņš ir Krievijas izlases galvenais treneris un atbilstoši tam, par ko kopīgi vienojušies KHL, klubi un Krievijas Hokeja federācija, nacionālās komandas intereses ir prioritāras visām pusēm," izdevums "Sport Ekspress" citē Sanktpēterburgas SKA viceprezidentu Romānu Rotenbergu. "Visa oficiālā informācija tiks operatīvi publicēta kluba resursos."

Kā ziņojām, līdzšinējais SKA treneris Vjačeslavs Bikovs, kura vadībā Sanktpēterburgas klubs aizvadītajā sezonā pirmoreiz triumfēja Gagarina kausa izcīņā, iesniedza atlūgumu, pametot šo amatu ģimenes apstākļu dēļ.

Kā zināms, Znaroka vadībā par divkārtējiem KHL čempioniem iepriekš kļuva Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!