Foto: LETA

Galvenais treneris Pēteris Skudra ir tuvu līguma pagarināšanai ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Ņižņijnovgorodas "Torpedo", trešdien vēsta portāls "championat.com".

Tiek ziņots, ka Skudra varētu pagarināt līgumu uz sezonu pēc sistēmas 2+1.

"Torpedo" kluba vadība esot apmierināta ar Skudras vadītās komandas sniegumu, kā arī treneris vēloties turpināt darbu.

Kā zināms, "Torpedo" komandā par galvenā trenera asistentu kopš šīs sezonas strādā Ģirts Ankipāns, kā arī spēlē uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš šosezon Ņižņijnovgorodas vienības sastāvā 41 spēlē guvis 14 vārtus un izdarījis 17 rezultatīvas piespēles.

"Torpedo" patlaban atrodas septītajā vietā Rietumu konferences turnīra tabulā, turklāt vietu izslēgšanas mačos komanda sev jau ir nodrošinājusi.

Skudra par "Torpedo" galveno treneri tika apstiprināts 2013. gada aprīlī. Pirms tam viņš strādāja divos citos KHL klubos - par asistentu Novosibirskas "Sibirj" vienībā un Čerepovecas "Severstaļ" komandā par vārtsargu treneri, kur 2011. gadā sāka savas trenera gaitas.

Hokejista karjeras laikā vārtsargs Skudra no 1994. līdz 2003. gadam spēlēja Ziemeļamerikā, tostarp septiņas sezonas Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur pārstāvēja Pitsburgas "Penguins", Bufalo "Sabres", Bostonas "Bruins" un Vankūveras "Canucks". Pēc tam viņš pārcēlās uz Krieviju, bet sportista karjeru noslēdza 2007. gadā Novokuzņeckas "Metallurg" komandā.

Latvijas izlasē Skudra aizvadīja 12 spēles, taču pēc 1997. gada pasaules čempionāta, kad Latvija debitēja augstākajā divīzijā, viņš valstsvienībā vairs nespēlēja, jo bija apvainojies par trenera Leonīda Beresņeva un Latvijas mediju vārtsargam veltītajiem izteikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!