Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Turpinot sastāva papildināšanu, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Horvātijas komanda Zagrebas "Medveščak" piesaistījusi zviedru uzbrucēju Edvīnu Hēdbergu, kuram vien pēc nedēļas noslēgsies diskvalifikācija par dopinga lietošanu.

Pašlaik 20 gadus vecais Kolumbijā dzimušais hokejists iepriekšējā sezonā pārstāvēja Zviedrijas augstākās līgas komandu Ernšeldsvīkas "Modo" un otrās līgas vienību "Timra", bet aprīlī Zviedrijas hokeja asociācija pavēstīja, ka Hēdberga analīzēs konstatēts aizliegtais stimulators sibutramīns, kas tiek izmantots notievēšanai.

Viņam tika piespriesta sešu mēnešu diskvalifikācija, kas noslēgsies 24.oktobrī.

Pagājušajā sezonā Zviedrijas augstākajā līgā Hēdbergs 51 regulārā čempionāta mačā izcēlās ar pieciem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, pirms pāris dienām "Medveščak" komanda piesaistīja arī bijušo Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" spēlētāju Villi Leino no Somijas.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik "Medveščak" ar 18 punktiem 18 spēlēs ieņem 11.vietu. Tikpat punktu ir arī pozīciju zemāk esošajai Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!