Foto: F64

Latvijas hokejista Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Jaroslavļas "Lokomotiv" svētdien cietusi otro zaudējumu divās čempionāta aizvadītās spēlēs.

"Lokomotiv" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (0:1, 1:3, 1:1) piekāpās Omskas "Avangard", bet Rēdlihs ar rezultativitāti neizcēlās.

Pirmie rezultātu atklāja mājinieki, kuriem 13.minūtē vairākumā izcēlās Aleksandrs Popovs, tomēr otrā perioda pirmajā pusē "Lokomotiv" prata rezultātu izlīdzināt, jo precīzs arī vairākumā bija Antons Buts. Tomēr pēc tam "Avangard" guva trīs bezatbildes vārtus, pirms pamatlaika noslēdzošās trešdaļas ejot pārtraukumā pie rezultāta 4:1.

Trešajā trešdaļā vairs nekas būtiski nemainījās - abas vienības apmainījās vārtu guvumiem un mačs noslēdzās ar 5:2 par labu Omskas klubam.

Rēdlihs maču uzsāka komandas pirmajā uzbrucēju virknējumā, kopumā laukumā pavadot 14 minūtes un 39 sekundes un izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem.

Kā zināms, KHL sezonas pirmajā mačā "Lokomotiv" piektdien cieta neveiksmi pret latviešu aizsarga Gunta Galviņa pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra" komandu, piekāpjoties tai izbraukumā ar 1:2.

Jau vēstīts, ka savu otro maču svētdien aizvadīs Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā mērosies spēkiem ar līgas jaunpienācēju Zagrebas "Medveščak" no Horvātijas.

Šajā KHL sezonā spēlēs 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!