Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pirmdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) izbraukumā pieveikt Maskavas CSKA.

Rēdlihs pie vārtu guvuma tika mača 29.minūtē, izvirzot viesus vadībā ar 3:0. Pēc tam trešajā trešdaļā CSKA hokejists Aleksejs Morozovs gan vienus vārtus atguva, taču ar to nebija pietiekami, lai cerētu uz atspēlēšanos.

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un sešas sekundes, divreiz metot pa pretinieku vārtiem, kā arī vienreiz bloķējot sāncenšu raidījumu.

Kopumā Rēdlihs šosezon 26 mačos izcēlies tikai ar trim precīziem raidījumiem.

Kā zināms, "Lokomotiv" vienību pārstāv arī latvietis Jānis Sprukts, taču viņš ir iedzīvojies ceļgala savainojumā un tuvākajā laikā laukumā neatgriezīsies.

Nākamo maču "Lokomotiv" aizvadīs jau Latvijā, kad trešdien tiksies ar Rīgas "Dinamo" vienību.

Tikmēr divu Latvijas speciālistu vadīto komandu duelī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā čempionvienība Maskavas "Dinamo" ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) izbraukumā pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko vada Pēteris Skudra.

Līdz ar to maskavieši "Torpedo" klubam pārtrauca četru uzvaru sēriju.

Šajā mačā nepiedalījās savainotais Maskavas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ar 68 punktiem 33 mačos vēl joprojām ieņem otro vietu, taču no Rīgas "Dinamo", kas atrodas ceturtajā pozīcijā, nu atrāvusies jau par astoņiem punktiem. Tikmēr "Lokomotiv" ar 50 punktiem 31 mačā nostiprinājusies astotajā vietā.

Savukārt Austrumu konferences kopvērtējumā "Torpedo" ar 52 punktiem 31 spēlē atrodas sestajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!