Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa pirmās kārtas piektajā spēlē ceturtdien ar vārtu guvumu izcēlās Miķelis Rēdlihs, palīdzot Jaroslavļas "Lokomotiv" savā laukumā ar 3:2 uzvarēt Čerepovecas "Sevestaļ".

Maza savainojuma dēļ Rēdlihs maz spēlēja iepriekšējā mačā, kas kļuva par rekordilgu KHL vēsturē, bet ceturtdien guva savus pirmos vārtus Gagarina kausa izcīņā šajā sezonā. Rēdlihs vārtus guva otrā perioda trešajā minūtē, kad pielaboja komandas biedra metienu.

Visā spēlē Rēdlihs laukumā bija 13:20 minūtes un izdarīja četrus metienus, no kuriem viens bija precīzs.

Pēc "Lokomotiv" panākuma šajā sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā joprojām ir "Severstaļ", kas nākamo maču aizvadīs savā laukumā.

Savukārt no Gagarina kausa izcīņas izstājās Latvijas izlases kapteiņa pārstāvētais klubs Mitišču "Atlant", kas pirmās kārtas sērijas piektajā mačā bez variantiem ar 0:7 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. Visā sērijā SKA uzvarēja ar 4-1.

Sērijas piektajā mačā "Atlant" zaudēja pārliecinoši, ko spilgti raksturo arī metienu skaits - 45:19 SKA labā. Ozoliņš savā sezonas pēdējā spēlē KHL aizvadīja 17:29 minūtes un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!