Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs otrdien regulārā čempionāta spēlē izcēlās ar vārtu guvumu, tomēr maču nepabeidza savainojuma dēļ.

Aizvadītajā mačā "Lokomotiv" ar rezultātu 3:5 (2:2, 1:0, 0:3) piekāpās Astanas "Baris".

Rēdlihs guva komandas un spēles pirmos vārtu, precīzi metot septītajā minūtē. Tomēr drīz pēc tam viņš sadūries ar pretinieku un guva savainojumu. Komandas biedri latvieti noveda no laukuma, un viņš laukumā vairs neatgriezās.

Rēdlihs nospēlēja četras minūtes un 18 sekundes.

"Lokomotiv" komandā vārtus guva Aleksejs Vasiļjevs un Aleksandrs Čerņikovs, bet "Baris" rindās precīzi bija Mihails Rahmanovs, Dastins Boids, Konstantīns Rudenko, Naidžels Douzs un Maksims Spiridonovs.

Miķeļa Rēdliha vārtu guvums:

Vārtus guva arī Karsums, palīdzot Maskavas "Dinamo" hokejistiem ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēt Ufas "Salavat Julajev". Latviešu uzbrucējs 55.minūtē pielika punktu mačam, panākot gala rezultātu.

Kopā Karsums laukumā pavadīja 14 minūtes un 25 sekundes, izdarot trīs metienus un uzvarot vienīgajā iemetienā.

Uzvaru svinēja arī Aināra Podziņa pārstāvētā Podoļskas "Vitjaz" komanda, kas ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) savā laukumā pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik". Vienīgos vārtus jau otrajā minūtē guva Vjačeslavs Soloduhins.

Podziņš nospēlēja astoņas minūtes un desmit sekundes, izdarot vienu metienu un zaudējot vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

Tāpat "sauso" uzvaru izcīnīja Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas ar 5:0 (0:0, 3:0, 2:0) savā laukumā sagrāva Magņitogorskas "Metallurg". Divus vārtus guva aizsargs Juso Hietanens.

Citā mačā pirmos vārtus kopš atgriešanās KHL otrdien guva slavenais Iļja Kovaļčuks, bet viņa pārstāvētā Sanktpēterburgas SKA vienība ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) izbraukumā pieveica "Jugra".

Galviņš "Jugra" komandas rindās ar rezultativitāti neizcēlās, laukumā pavadot 14 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā pamanījās izdarīt četrus metienus.

Tāpat zaudējumu cieta līgas pagājušās sezonas fināliste Čeļabinskas "Traktor" ar Lauri Dārziņu ierindā, kas ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) izbraukumā pagarinājumā atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu.

Uzvaras vārtus pagarinājuma trešajā minūtē guva kanādietis Šons Heška.

Tikmēr Dārziņš nospēlēja 17 minūtes un 48 sekundes, izdarot divus metienus pa vārtiem un nopelnot divas soda minūtes.

Šī Dārziņam bija pirmā bezrezultatīvā spēle, jo sezonas pirmajos trijos mačos viņš atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kas līdz šim deva pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā līgā no visiem latviešu hokejistiem.

Savukārt mačā starp Rīgas "Dinamo" nākamajām divām pretiniecēm aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass" ar 1:3 (1:1, 0:1, 0:2) savā laukumā piekāpās Krievijas vienībai Maskavas CSKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!