Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs guvis savas komandas 1000.vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīrā.

Miķelis Rēdlihs pirmdien palīdzēja Rīgas "Dinamo" izbraukumā uzvarēt Vladivostokas "Admiral" komandu, gūstot komandas otros vārtus. Šis komandai izrādījās 1000. vārtu guvums KHL turnīrā.

"Tādu faktu gan nezināju, forši! Vārtu guvums gan nekas tāds īpašs nebija – veiksmīgi sanāca trāpīt," komandas mājaslapā internetā citēts Rēdlihs. "Šie bija ļoti svarīgi trīs punkti. Lai arī bija ļoti daudz noraidījumu, mēs spējām izturēt. Kā arī paši spējām gūt ļoti svarīgus vārtus vairākumā. Šī uzvara tiešām ir ļoti nozīmīga."

Līdz ar uzvaru pār "Admiral" noslēdzās rīdzinieku tālākā izbraukumu spēļu sērija, kurā izdevās iegūt sešus no 12 iespējamajiem punktiem.

"Izbraukumu iesākām labi, bet nākamās spēles īsti nesanāca. Jebkurā gadījumā – 50 procenti no punktiem ir iegūti. Īpaši tālajā izbraukumā, manuprāt, nav slikti. Ļoti patīkami, ka spējām izcīnīt uzvaru pēdējā spēlē," sacīja Miķelis Rēdlihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!