Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" līderiem Miķelis Rēdlihs nākamajā sezonā tomēr spēlēs citā KHL klubā Jaroslavļas "Lokomotiv", vēsta Jaroslavļas komandas mājaslapa internetā.

Pagaidām netiek ziņots, uz cik ilgu laika periodu Rēdlihs noslēdzis līgumu.

Runas par Rēdliha iespējamo pārcelšanos uz Jaroslavļu bija vēl pirms Rīgas "Dinamo" sezonas noslēguma, bet pats hokejists divdomīgi par to izteicās un neapstiprināja. Rēdliham tikai aprīļa beigās beidzās līgums ar Rīgas "Dinamo", un tikai pēc šī datuma hokejists varēja veikt pārrunas ar kādu citu komandu.

Kopā ar Rēdlihu "Lokomotiv" noslēdzis vēl līgumus ar Vitāliju Višņevski, Dmitriju Korobovu, Viktoru Kozlovu, Jegoru Averinu, Romānu Ļudučinu, Sergeju Plotņikovu un Dmitriju Klopovu.

Trīs sezonu laikā rīdzinieku rindās Rēdlihs aizvadīja 249 spēles, kurās guva 61 vārtus un izdarīja 95 rezultatīvas piespēles.

Pēc pagājušā gada septembrī notikušās traģiskās aviokatastrofas, kurā gāja bojā visa "Lokomotiv" komanda, arī latviešu "dzelzs vīrs" Kārlis Skrastiņš, Jaroslavļas komanda nespēlēja KHL, taču ar nākamo sezonu atgriezīsies KHL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!