Foto: DELFI

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc uzvaras pār Toljati "Lada" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka tas bija visas komandas panākums.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pārspēja Toljati "Lada" ar 2:0, un rīdzinieku vārtsargam Jūakimam Eriksonam tā bija pirmā "sausā" uzvara KHL čempionātā.

"Malači, šodien cīnījāmies, palīdzējām viens otram un tāpēc arī pelnīta uzvara," pēc mača atzina Miķelis Rēdlihs, kurš šai spēlē guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. "Labi iesākām pirmo periodu. Otrais arī it kā bija labs, bet tajā nedaudz sākām kļūdīties. Pirmajā vārtu guvumā Lauris atdeva izcilu piespēli. Otrais "gols" bija tāda kā nejaušība."

Nākamās divas spēles Rīgas "Dinamo" aizvadīs viesos - ceturtdien, 3. decembrī, spēlēs pret HK "Soči", cerot revanšēties par zaudējumu nedēļas sākumā, bet sestdien, 5. decembrī, Kazaņā rīdzinieki tiksies ar "Ak Bars" vienību.

"Nav jādomā par tā, kā mēs nospēlējam iepriekšējo spēli [ar HK "Soči']. Tā jau ir vēsture. Arī šī uzvara jau ir pagātne. Jāgatavojas nākamajai spēlei, bet, protams, ir jāspēlē daudz, daudz labāk nekā mājās," saka Miķelis Rēdlihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!