Foto: F64

Pēc desmit piedzīvotajiem zaudējumiem pēc kārtas noskaņojums Rīgas "Dinamo" komandā nav no tiem labākajiem, bet uz nākamo mājas spēļu sēriju ir jāizanalizē kļūdas un jāsāk uzvarēt, pārliecināts ir uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Jau vēstīts, ka trešdien Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 0:2 piekāpās Ņižņekamskas "Neftehimik" vienībai, piedzīvojot desmito zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

"Nenosargājām vārtu priekšu, kur atkal zaudējām vārtus. Zaudējām maču ar to, ka nebijām pietiekami aktīvi vārtu priekšā," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Rēdlihs. ""Ir jāanalizē kļūdas. Skatīsimies video un trenēsimies uz nākamo maču."

Neveiksmju sērija ietekmējusi komandas noskaņojumu ģērbtuvē: "Noskaņojums komandā, protams, ir tāds, kāds tas ir. Daudz komentēt šeit pat nevajag. Ir bijis labāk, bet nākamajā mačā, mājās, viss ir jālabo," uzsvēra uzbrucējs.

Rēdliham mačs pret "Ņeftehimik" bija tikai otrais šajā sezonā, jo sezonas pirmajā spēlē viņš lauza žokli.

"Spēļu prakses trūkums, protams, ir jūtams. Ar nākamo maču jau būs labāk. Uzreiz ielēkt spēļu ritmā nevar," skaidroja uzbrucējs.

Turpinājumā rīdzinieki aizvadīs divus mājas mačus, nākamajā pirmdienā uzņemot Artūra Kuldas pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet vēl pēc dienas tiekoties ar Vladivostokas "Admiral", kurā spēlē Oskars Bārtulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!