Foto: F64
Piemaskavas hokeja klubs "Atlant" nākamsezon varētu pamest Kontinentālo hojeka līgu (KHL) un spēlēt Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL), vēsta aģentūra "Itar-TASS".

Tā kā klubs kopš vasaras vairs nesaņem finansiālo atbalstu no Maskavas apgabala budžeta, bet tā sponsoram, uzņēmējam Antonam Zingarevičam vienam pašam ir problemātiski segtu komandas izmaksas, "Atlant" finansiālā situācija ir krietni sarežģījusies. Lai uzlabotu situāciju, klubs bija spiests pārdot vairākus vadošos hokejistus.

Klubam ir ļoti problemātiski nodrošināt komandas spēlēšanu KHL, līdz ar to palikšana šajā līgā ir objektīvi apdraudēta, vēsta aģentūras rīcībā esošā informācija, kas iegūta no savstarpēji nesaistītiem avotiem. Savukārt spēlējot VHL, klubs varēs saglabāt komandu, līdzjutējus un noslogot "Mitišču" arēnu, kamēr atradīs sponsorus, jo nākamsezon arī Zingareviča dalība šajā projektā vairs nav plānota.

Kā zināms, šosezon par vārtsargu treneri Mitišču "Atlant" strādā bijušais Rīgas "Dinamo" treneris Sergejs Naumovs, bet gada sākumā tam pievienojās bijušais rīdzinieku uzbrucējs Roberts Jekimovs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!