Foto: F64

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks pēc uzvaras KOntinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, kas palīdzēja rīdziniekiem pārtraukt trīs neveiksmju sēriju, slavēja komandas biedru darbību aizsardzībā.

Jau ziņots, ka KHL spēlē otrdien rīdzinieki ar 4:2 pieveica Mitišču "Atlant", lai gan jau spēles otrajā minūtē ielaida vārtus.

"Domāju, šodien mēs spēlējām ļoti labi. Izbraukumā mēs arī nespēlējām slikti, taču nevarējām gūt vārtus, šodien mums tas izdevās. Ielaidām divus neveiksmīgus vārtus, taču mēs spējām saņemties. Komandas aizsardzība šodien darbojās lieliski, man tiešām ir jāsaka liels paldies komandas biedriem par palīdzību," "Dinamo" mājaslapā citēts Sedlāčeks. "Pirms spēles teicu, ka pirmo trešdaļu gribu nospēlēt bez zaudētiem vārtiem, bet vārti "atnāca" pēc pirmā metiena. Man bija grūti, jo nebiju vēl iespēlējies. Labi, ka komanda rādīja labu sniegumu, mēs daudz metām pa pretinieka vārtiem."

Sedlāčeks jūtas pārliecināts par saviem spēkiem. "Domāju, pēdējās spēles esmu aizvadījis pietiekami labi un treneri to jūt. Man ir paveicies, ka tieku spēlēt tik daudz. Mums ir jāturpina spēlēt šādā stilā un viss būs kārtībā."

Kad kāds no komandas biedriem izskrien viens pret vārtsargu, Sedlāčeks nekad neskatās, vai ir gūti vārti. "Jurčinas izgājienu pret vārtsargu neredzēju. Brīdī, kad Upītis atdeva piespēli Milanam, es noliecu galvu un neskatījos. Es tā vienmēr daru, kad kāds mūsējais iziet viens pret vārtsargu. Māņticība."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!