Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs pēc ceturtās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" spēles pret Maskavas "Dinamo" atzina, ka tiesāšana neesot tas faktors, kas visvairāk ietekmē spēli, vēsta krievu mediji.

Foto galerija

"Neko nevaru teikt par to (tiesāšanu), es neuzskatu to par faktoru, kas ietekmē spēli," pēc svētdienas mača intervijā "championat.ru" teica Rīgas "Dinamo" uzbrucējs. "Kā spēlē, to arī dabū, viss ir absolūti likumsakarīgi."

Jau rakstījām, ka Maskavas "Dinamo" treneris Oļegs Znaroks pēcspēles preses konferencē izteica neapmierinātību ar mača tiesnešu lēmumiem. Savukārt Aleksandrs Ņiživijs trešajā periodā divreiz tika rupji nogrūsts uz ledus un piecēlās ar grūtībām, un mača turpinājumā ik pa brīžam spēlēja ar sāpju grimasi sejā.

"Viss ir kārtībā, viss normāli," saka Ņiživijs. "Vienkārši nogurums deva zināt, tai brīdi vajadzēja celties un spēlēt tālāk. Trešajā periodā, starp citu, spēlēt bija grūtāk nekā ceturtajā. Taču arī maskavieši nav no dzelzs."

"Play-off" pirmās kārtas sērijā, kurā Rīgas "Dinamo" tiekas ar Maskavas "Dinamo", rezultāts ir 3-1 rīdzinieku labā. Piektā sērijas spēle notiks otrdien Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!