Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" līdzjutēji nav varējuši piedot uzbrucējam Mihailam Varnakovam aiziešanu no kluba un Ņižorodskas gubernatora kausa izcīņas spēlē, kurā tikās "Torpedo" un Varnakova jaunā komanda, Kazaņas "Ak Bars", hokejistu izsvilpa.

"Es tam jau vairs nepievēršu uzmanību," izteicies Varnakova intervijā aģentūrai "R-Sport". "Ziniet, pret mani bija dažāda attieksme arī tad, kad spēlēju "Torpedo" - gan svilpa, gan aplaudēja. Bet patiesībā uz "Ak Bars" pārgāju no SKA, tāpēc īsti nezinu, kā uz to reaģēt."

Uzbrucēja komandas biedri gan netaupīja kritiku attiecībā uz Ņižņijnovgododas faniem. "Tie ir nepateicīgi līdzjutēji," saka "Ak Bars" aizsargs Jevgeņijs Medvedjevs. "Viņš Ņižņijnovgorodai atdevis ne mazums gadu un te ir viņa dzimtene. Nezinu, kāpēc skatītāji tā reaģē. Laikam pie mums, Krievijā, tā pieņemts - izsvilpt tos, kurus pirms neilga laika bija gatavi uz rokām nēsāt."

"Ak Bars" šai mačā uzvarēja ar 3:2 un nodrošināja iekļūšanu turnīra finālā. Vēl šajā kausa izcīņā spēlē Maskavas "Dinamo" un Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!