Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ņižņijnovgorodas kluba "Torpedo" prezidents Oļegs Kondrašovs atkārtoti paudis uzticību latviešu speciālistam Pēterim Skudram, izsakot nolūku turpināt sadarbību ar treneri.

"Torpedo" komanda šobrīd atrodas uz viļņa un izcīnījusi astoņas uzvaras pēc kārtas, taču vienība vēl nav garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs. Vēl pērnā gada izskaņā, kad Ņižņijnovgorodas klubam neklājās pārāk labi, Kondrašovs publiski atbalstīja Skudru un pauda savu uzticību speciālistam.

"Uzticējāmies Skudram brīdī, kad komanda piedzīvoja ne tos labākos laikus, mēs viņam uzticamies arī tagad. Vissvarīgākais man ir saprast, kādā veidā treneru štābs vēlas sasniegt nospraustos mērķus. Attiecībā pret Skudru man šī saprašana vienmēr ir bijusi un būs. Protams, viņš ir jauns treneris, viņa darbā ir trūkumi, taču esmu pārliecināts, ka viņš turpinās strādāt un pilnveidoties kā speciālists. Varu pateikt, ka mēs turpināsim sadarbību arī turpmāk," pauda Kondrašovs.

"Torpedo" prezidents atzīmēja arī to, ka ir patīkami redzēt, kā esošais treneru kolektīvs reaģēja uz grūtībām, ko komanda piedzīvoja janvārī, un spēja tās atrisināt.

"Līdzīga situācija mums bija arī 2012./2013.gada sezonā, kad komanda spēlēja Kari Jalonena vadībā, taču atšķirībā no šīs sezonas galvenais treneris nezināja, kā izkļūt no krīzes. Šogad situācija bija citādāka, lai arī mēs zaudējām mačus, kā arī bija daudz traumu, spēlētāji nenolaida rokas un turpināja cīnīties," piebilda Kondrašovs.

Pagājušajā sezonā 41 gadu vecais Skudra debitēja galvenā trenera amatā. Pēc sezonas tika baumots, ka Skudra ir viens no šī brīža pieprasītākajiem speciālistiem līgā un varētu pārcelties uz kādu no vadošajām komandām.

Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas "Sibirj" un Čerepovecas "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!