Latvijas hokeja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" vadība jaunakā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā pieprasa no komandas iekļūšanu vismaz Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā.

"Uzdevums jaunajā sezonā ir ieņemt ceturto piekto vietu regulārajā čempionātā, bet "play-off" turnīrā pārvarēt pirmo kārtu," medijiem paziņojis viens no "Admiral" kluba īpašniekiem, kompānijas "Summa Sport" vadītājs Kamils Gadžijevs. "Varētu arī "atvēzēties" uz Gagarina kausu, tomēr virzībai uz priekšu jābūt pakāpeniskai."

Kluba lūdzīpašnieks uzsver, ka "Admiral" nav parādu pret spēlētājiem, bet jautājums par prēmijām pagaidām "neesot atrisināts". "Šo jautājumu atrisināsim tuvākajā laikā," sola Gadžijes. "Komandas kodols ir saglabāts un ar šiem spēlētājiem mums bus jāstrādā, tāpēc viņus vajadzētu kaut kā iepriecināt."

Kā zināms, nākamās divas KHL sezonas "Admiral" pārstāvēs Oskars Bārtulis, kurš šosezon bija komandas kapteinis.

2015./2016. gada sezonas KHL regulārajā čempionātā Vladivostokas "Admiral" ieņēma sesto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet "play-off" apstājās pirmajā kārtā, piecu spēļu sērijā ar 1-4 piekāpjoties Novosibirskas "Sibirj" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!