Vladivostokas "Admiral" latviešu aizsargs Oskars Bārtulis pēc pārbaudes spēlēm Astanā pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas atzinis, ka nepatīkamākais bija "sausie" zaudējumi.

Pirmssezonas pārbaudes turnīrā Astanā, Kazahstānas prezidenta kausa izcīņā, Vladivostokas komanda aizvadījusi trīs spēles un divās no tām zaudējusi: ar 0:3 čeļabinskas "Traktor" un ar 0:4 - "HC Davos", bet Omskas "Avangard" izdevās pārspēt ar 5:4 pagarinājumā.

"Visnepatīkamākais – mēs negūstam vārtus," pieredzējušo aizsargu citē portāls "championat.ru". "Divas spēles – nulle vārtu. Tā ir grūti uzvarēt. Tas ir galvenais, pie kā jāstrādā. It kā vārtu gūšanas momenti ir, kaut kas sanāk, kaut kas ne. No tā ir jāizspiež maksimums, jāiesit vārti. Turklāt arī daudz ielaidām. Labi, ka vēl notiek gatavošanās sezonai, ir laiks pastrādāt pie kļūdām."

"Visiem dod iespēju spēlēt, daudzi ir uz pārbaudes laiku. Tas ir labi, bet jārāda sava labākā spēle," saka Bārtulis. "Daudzi puiši ir "svaigi", bet ne viss sanāk. Slodzes ziņā visi esam vienādā situācijā. Varbūt ar "HC Davos" ir citādi, bet pārējās komandas strādā analoģiskā režīmā. Taču sezonai būsim gatavi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!