Foto: Sputnik/Scanpix

Par latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas galveno treneri kļuvis Vladimirs Vorobjovs, laikrakstam "Sport Express" atklāts kluba preses dienestā.

Vienošanās ar 44 gadus veco Vorobjovu noslēgta uz vienu gadu.

Iepriekš Vorobjovs "Dinamo" komandā pildīja galvenā trenera Sergeja Oreškina asistenta pienākumus.

Vorobjovs "Dinamo" rindās spēlēja no 1993. līdz 1996. gadam, kā arī no 2002. līdz 2005. gadam, kad klubs vēl piedalījies Krievijas čempionātā, nevis KHL. Savas karjeras laikā Vorobjovs kopā ar Maskavas "Dinamo" divreiz kļuva par Krievijas čempioniem.

Tāpat krievu bijušais hokejists no 1996. līdz 1999. gadam pārstāvēja divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas - Ņujorkas "Rangers" un Edmontonas "Oilers", kopā pasaules labākajā līgā aizvadot 33 spēles, gūstot deviņus vārtus un veicot septiņas rezultatīvas piespēles.

"Dinamo" Gagarina kausa izcīņā pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko pārstāv Kaspars Daugaviņš, bet Rietumu konferences pusfinālā ar 1-4 tika ciests zaudējums Sanktpēterburgas SKA, kurai pie stūres ir kādreizējie maskaviešu treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!