Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Par 16. janvāra Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli starp Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA, kas notiks Liepājā, lielu interesi izrāda ne tikai Rīgas un Liepājas hokeja līdzjutēji, bet arī lietuvieši, vēsta “kurzemniekiem.lv”.

Pēc neofciālas informācijas no netālās Klaipēdas uz šo spēli varētu ierasties ap 100 skatītāju, kuriem lielākā interese ir par savu tautieti, bijušo "SKA" aizsargu, tagad vienu no Sanktpēterburgas vienības treneriem un vienlaikus arī Lietuvas Nacionālās hokeja līgas (NLRL) prezidentu Darju Kasparaiti.

"Ja runājām par slavenībām, pagaidām nav skaidrs, vai Liepājā ieradīsies KHL un "SKA" prezidents Aleksandrs Medvedevs, tomēr šāda iespēja pastāv. Toties zināms, ka uz maču paredzējis ierasties Vladimirs Jurzinovs vecākais, kura dēls arī strādā "SKA" treneru kolektīvā," pavēstījis “Liepājas Metalurga” ledus halles direktors Kārlis Dreņģers.

Liepājā "SKA" hokejisti ielidos naktī uz 15. janvāri pēc mača Maskavā pret komandu "CSKA", un uzreiz aizvadīs vakara treniņu. Liepājas pilsētas hokeja dzīves vadītāji cer vienoties ar armijniekiem par to, lai daži viņu spēlētāji aizvadītu ledus nodarbības arī ar jaunajiem Liepājas hokejistiem.

Jau ziņojām, ka "Arēnas Rīga" aizņemtības dēļ 16. janvāra spēle bija jāpārceļ uz citu halli, un izskanēja runas, ka šis mačs varetu notikt atklātā ledus laukumā "Skonto" stadionā, taču vēlāk tika nolemts, ka šī spēle tiks aizvadīta Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!