Foto: F64

Gaidāmajā cīņā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienību Sanktpēterburgas SKA, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" varēs pārliecināties, uz ko ir spējīga, uzskata uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Trešdien Rīgas "Dinamo" aizvadīja maču savā laukumā, kurā ar 4:3 sīvā cīņā pieveica Maskavas CSKA komandu, bet jau sestdien uzsāks nākamo izbraukuma sēriju, kuras pirmajā mačā tiksies ar šīs sezonas līgas līderi SKA.

"Spēle ar Prāgas "Lev" bija briesmīga. Nezinu, kas notika, bet labi, ka tajā ieguvām punktu," atcerējās Rīgas "Dinamo" hokejists Pavlovs. "Tāpēc spēli pret CSKA iesākām aktīvi, uzbrukām un arī realizējām savus momentus."

"Tomēr mēs, pirmā maiņa, vienus vārtus ielaidām. Uz otro trešdaļu izgājām koncentrēti, bet atkal pirmajā maiņā uzreiz ielaidām, turklāt pēc tam vēl mazākumā arī trešos vārtus," atzina uzbrucējs, kurš darbojās pirmajā uzbrucēju trijniekā ar Marcelu Hosu un Kailu Vilsonu. "Līdz ar to trešajā trešdaļā vajadzēja visu sākt no jauna, tomēr labi, ka iemetām un izturējām."

Spēle ar CSKA komandu Rīgas "Dinamo" hokejistiem bija vienīgā savā laukumā starp sešiem izbraukuma mačiem, tomēr Pavlovs par to traģēdiju necēla. "Protams, ka nogurums izbraukuma sērijās sakrājas, tomēr visas komandas ir vienādos apstākļos un nekādu problēmu nav. Tikai jāspēlē."

Kā ziņots, tieši pirms mača ar Rīgas "Dinamo" komandu SKA pārspēja 38 gadus vecu kluba rekordu - kaut vienus vārtus guvusi 118 spēlēs pēc kārtas.

"Esmu redzējis dažas viņu šīs sezonas spēles. Jau gadu no gada šī ir viena no stiprākajām komandām līgā," secināja Pavlovs. "Tomēr mēs nepadosimies - iziesim laukumā un redzēsim, uz ko esam spējīgi."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik SKA ar 45 punktiem 21 spēlē atrodas līderpozīcijā, bet Rīgas "Dinamo" ar 36 punktiem 19 cīņās atrodas trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!