Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība pirmdien paziņojusi Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas vērtīgākos spēlētājus.

Par labāko vārtsargu atzina Jakubu Štepaneku no Sanktpēterburgas SKA komandas, kurš savai komandai Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām palīdzēja ar 4-2 pārspēt Mitišču „Atlant”. Štepaneks vārtus sargāja visās sešās spēlēs, no kurām divās cīņās palika nepārspēts, vidēji ielaižot 0,99 ripas un atvairot 95,3 procentus pretinieku metienu.

Tikmēr par labāko aizsargu nosauca Dominiku Granjaku, kurš pārstāv Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas „Dinamo” komandu. Granjaks sērijā, kurā „Dinamo” ar 4-2 pārspēja Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, iekrājot arī pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Tikmēr par labāko uzbrucēju kļuva Romāns Červenka no Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētās Omskas „Avangard” komandas. Uzbrucējs savai komandai Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas piecās spēlēs, kurās Omskas vienība ar 4-1 uzvarēja Magņitogorskas „Metallurg”, guva piecus vārtus, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja lietderības koeficentu +4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!