Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo", gatavojoties 2016./2017. gada sezonai, piedalīsies divos pārbaudes turnīros, informēja kluba mājaslapa internetā.

2016./2017. gada KHL sezona sāksies augusta izskaņā, tādēļ Rīgas "Dinamo" komanda gatavošanos jaunajai sezonai arī sāks jūlija sākumā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos un Jūrmalā, bet no 17. jūlija komanda aizvadīs tradicionālo treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, kas ilgs līdz 28. jūlijam. Tās laikā Valmierā tiks aizvadīta arī pirmā pārbaudes spēle 23. jūlijā pret Toljati "Lada" komandu.

Uzreiz pēc treniņnometnes beigām tiks aizvadīta arī otrā pārbaudes spēle, kad 29. jūlijā "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos "Dinamo" tiksies ar Novosibirskas "Sibirj". Pēc tam komanda turpinās trenēties Piņķos, bet 31. jūlijā dosies uz Ņižņijnovgorodu, kur no 1. līdz 7. augustam piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā, sacenšoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Kazaņas "Ak Bars", Čerepovecas "Severstaļ", Ņižņekamskas "Neftehimik" un Jaroslavļas "Lokomotiv".

Savukārt no 14. līdz 18. augustam "Arēnā Rīga" norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs, ko organizē AS "Dinamo Rīga". Turnīrā šogad piedalīsies 4 komandas – Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars" un Minskas "Dinamo". Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem tiks aizvadītas spēles par 1. vietu un 3. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!