Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" treneru korpuss paziņojuši tos spēlētājus, kuri dosies izbraukumā uz Bratislavu un Prāgu, vēsta komanda.

Rīgas "Dinamo" devusies divu spēļu izbraukumā uz Slovākiju un Čehiju, kur aizvadīs spēles pret Bratislavas "Slovan" (17. oktobrī) un Prāgas "Lev" (21. oktobrī).

Savainojumu dēļ mājās paliks aizsargs Oskars Cibuļskis (ceļgala savainojums), kā arī uzbrucēji Marcels Haščāks (kājas savainojums) un Mārtiņš Cipulis (pleca savainojums). Savukārt Edgars Siksna, Mārtiņš Porejs, Andris Siksnis un Māris Bičevskis fārmkluba "Dinamo/Juniors" sastāvā šajā laikā dosies uz Lielbritānijas pilsētu Notingemu, lai piedalītos IIHF Kontinentālā kausa izcīņas 2. kārtas turnīrā.

Izbraukumā treneri līdzi ņēma 24 hokejistus: trīs vārtsargus - Mikaelu Telkvistu, Jakubu Sedlāčeku un Rihardu Cimermani, astoņus aizsargus – Sandi Ozoliņu, Krišjāni Rēdlihu, Georgiju Pujacu, Metu Robinsonu, Kristapu Sotnieku, Arvīdu Reķi, Rodrigo Laviņu un Edmundu Augstkalnu, kā arī 13 uzbrucējus – Kailu Vilsonu, Marcelu Hosu, Polu Ščehuru, Vojtehu Polāku, Miku Indraši, Aleksandru Ņiživiju, Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Juri Upīti, Vitāliju Pavlovu, Gunāru Skvorcovu un Artūru Kuzmenkovu.

Šajā izbraukumā kopā ar Rīga "Dinamo" dosies arī HK RĪGA aizsargs Edmunds Augstkalns (1994), kā arī uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs, kurš HK "Rīga" komandas sastāvā aizvadīja pēdējās divas MHL čempionāta spēles.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 29 punktiem 16 spēlēs ir trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!