Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" treneri uz izbraukuma spēlēm Astanā, Omskā, Hantimansijskā un Jekaterinburgā nav līdzi paņēmuši savainoto uzbrucēju Nikolaju Jeļisejevu un Robertu Locānu, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Locāns palīdzēs Rīgas "Dinamo" jauniešu komandai HK "Rīga" svarīgajās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionāta spēlēs. Savukārt Oskars Cibuļskis, atguvies no savainojuma un devies ar komandu izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" četru izbraukuma spēļu sērijā būs jātiekas ar Astanas "Baris", Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Jugra" un Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

Izbraukumā dosies 25 hokejisti: 3 vārtsargi – Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels, deviņi aizsargi – Stīvens Seigo, Tomašs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis, kā arī 13 uzbrucēji – Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!