Maskavas apgabala "Vitjaz" komandas aizsargs Mihails Jepišins saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju pēc pārkāpuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles Rīgā laikā.

Pirmdien vietējā Rīgas "Dinamo" komanda ar rezultātu 4:2 pieveica "Vitjaz", bet dueļa priekšpēdējā minūtē Jepišins rupji apmalē ietrieca uzbrucēju Ņikitu Jevpalovu.

Spēles laikā Jepišins par pāridarījumu nekādu sodu nesaņēma, bet otrdien līga viņa lēma piespriest 5+20 minūšu sodu, kā arī papildus piespriesta vienas spēles diskvalifikāciju un naudas sodu.

Kaut sākotnēji pārkāpums pret Jevpalovu izskatījās šausminošs, viņam pārbaudēs veselības problēmas nav konstatētas.

Jepišins gan nav "Vitjaz" pamatsastāva spēlētājs un otrdien bija vien otrā spēle šosezon, kurā viņš tika laukumā. Kopā aizsargs KHL aizvadījis 14 mačus, izceļoties ar vienu precīzu metienu.

Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmo reizi šajā sezonā tikuši pie diviem panākumiem pamatlaikā pēc kārtas. Rīdzinieki sezonas 41 spēlē izcīnījuši tikai piecas uzvaras pamatlaikā, bet trīs no tām gūtas pēdējos četros mačos.

Tagad KHL sācies nedēļu ilgs valstsvienību pārtraukums, pēc tā rīdziniekiem būs trīs maču izbraukuma tūre tālajos austrumos, bet gada noslēgumā Rīgas "Dinamo" Davosā piedalīsies prestižajā Špenglera kausā.

Nākamo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 4.janvārī, kad uzsāks septiņu mājas spēļu sēriju. Vienā no mačiem 20.janvārī rīdzinieki Latvijas galvaspilsētā zem klajas debess spēkosies ar Minskas "Dinamo" komandu.

Rīgas "Dinamo" ar 35 punktiem 41 mačā joprojām ir pēdējā, 13.vietā Rietumu konferencē, no tuvākajiem konkurentiem Bratislavas "Slovan" atpaliekot piecus punktus. Savukārt visā līgā rīdzinieki apsteidz vien Hantimansijskas "Jugra" komandu, kurai ir par pieciem punktiem mazāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!