Foto: F64

Pēc lielām slodzēm un smagajām treniņnometnēm uzkrājies nogurums, tādēļ komanda šobrīd nerāda to labāko sniegumu, tā gatavošanos jaunajai sezonai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas "Dinamo" šobrīd raksturo komandas jaunpienācējs, Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Daugaviņš uz Latvijas hokeja līdzjutējiem labi zināmo Maskavas "Dinamo", kuru nākamajā sezonā trenēs Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, pārgāja aprīlī. Latvijas uzbrucējs pirmajās pārbaudes spēlēs paspējis jau izcelties ar rezultativitāti, bet pirmdien Maskavas komanda Ņižegorodskas apgabala gubernatora kausa izcīņas pirmajā spēlē ar 2:4 zaudēja Kazaņas "Ak Bars". Šajā spēlē ne Daugaviņš, ne vēl viens Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

"Bija interesanti šodien spēlēt. Pēc nometnēm ir uzkrājies neliels nogurums. Varbūt pietrūka ātruma. Bija grūti, bet cīnījāmies. Abas komandas rādīja interesantu hokeju," par maču teica Daugaviņš.

Savukārt, runājot par pirmajām nedēļām jaunajā komandā, Daugaviņš uzsvēra, ka daudz palīdzot tas, ka komandā ir vairāki Latvijas hokeja pārstāvji. "Es pie Harija vēl spēlēju izlasē. Tad komandu trenēja Oļegs [Znaroks – bijušais Maskavas "Dinamo" galvenais treneris]. Tāpēc trenerus labi pazīstu. Ar Viktoru Ignatjevu vēl paspēju pat kopā uzspēlēt vienā mačā, kad viņš vēl bija profesionāls hokejists. Pēc tam lokauta laikā spēlēju Rīgas "Dinamo", kur Ignatjevs bija viens no treneriem. Patīkami, ka te ir savējie treneri. Ceru, ka tāpēc būs vieglāk adaptēties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!