Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc izmocītās uzvaras pār KHL pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg" atzina, ka pretinieks izskatījies citādāk nekā iepriekšējā mačā Novokuzņeckā.

"Šodien komanda izskatījās citādāk nekā iepriekšējā mačā Novokuzņeckā. Pēc uzvaras vārtiem akmens nokrita no sirds. Uzskatu, ka bijām pelnījuši uzvaru. Cīnījāmies līdz galam. Labi, ka papildlaikā ātri guvām vārtus," saka Rēdlihs, kurš spēles dienā svinēja 33.dzimšanas dienu.

"Nekādas vieglās spēles mums nebūs. Šī spēle bija pierādījums tam, ka nav svarīga pretinieka atrašanās vieta kopvērtējuma tabulā. Nākamā spēle pret "Sibirj" arī būs ļoti smaga, bet nevaram pievilt līdzjutējus, kuri atnākuši uz Arēnu. Galvenais ir turpināt šādā garā - vairāk jāpalīdz vārtsargam, vienkāršāk jāspēlē uzbrukumā un labāk vairākumā," bilst aizsargs. "Pašam arī bija iespēja gūt vārtus, neizdevās. Nekas traks tas nav. Prieks, ka vairākuma spējām pārspēt vārtsargu. Šodien ļoti, ļoti prasījās vinnēt. Mājas spēļu zaudējumu sērija bija nedaudz ieilgusi."

Atgādinām, ka šī gada pirmās mājas spēļu sērijas otrajā mačā trešdien Rīgas "Dinamo" papildlaikā ar 4:3 pieveica KHL pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg". Uzvaras vārtus pagarinājuma 18.sekundē guva Pols Ščekura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!