Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālā hokeja līga (KHL) ir noteikusi šīs sezonas pēdējos labākos hokejistus, izvēloties no Gagarina kausa izcīņas finālsērijas dalībniekiem, vēsta līgas mājas lapa.

Par labāko finālsērijas vārtsargu atzīts Maskavas "Dinamo" vārtu vīrs Aleksandrs Jerjomenko. No sešām finālsērijas spēlēm vienu viņš pabeidza ar "sauso" rezultātu, neielaižot savus vārtos nevienu ripu. Kopumā viņš atvairīja 92,16% metienu un ielaida vidēji 1,99 ripas ik mačā.

Labākais aizsargs - cits "Dinamo" spēlētājs Dominiks Graņāks. Viņš sešās Gagarina kausa izcīņas finālsērijas spēlēs izdarīja četras rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir +6.

Labākais finālsērijas uzbrucējs ir Aleksejs Cvetkovs, kurš sešos mačos sakrāja sešus rezultataivītātes punktus (4+2). Tieši Cvetkovs guva uzvaras vārtus pēdējā sērijas mačā, nodrošinot Maskavas "Dinamo" Gagarina kausu.

Savukārt par labāko jauno spēlētāju atzīts otro finālsērijas dalībnieku Čeļabinskas "Traktor" uzbrucējs Maksims Karpovs, kurš guva vienus vārtus pret nākamajiem KHL čempioniem.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" otro reizi pēc kārtas izcīnīja Gagarina kausu, sešu spēļu finālsērijā pārspējot Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!