Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" uzbrucējs Igors Musatovs nogādāts policijā par rēķina nesamaksāšanu bārā par pasūtītajiem dzērieniem un ēdieniem, ziņots mājaslapā "lifenews.ru".

Lai atrisinātu radušos situāciju, sākumā pie Musatova galdiņa bārā pienāca iestādes menedžeris, bet pēc tam arī kluba apsardze, taču sportists atteicās maksāt. Summa, kas hokejistam bija jāsamaksā, bija salīdzinoši maza - vien 1700 rubļu (apmēram 27 eiro).

Pēc Musatova neadekvātās izturēšanās iestādes darbinieki izsauca policiju, kas viņu aizturēja un aizveda uz iecirkni.

Arī policijas iecirknī hokejists uzvedās izaicinoši un agresīvi. Kad policisti Musatovu nogādāja policijas iecirknī, spēlētājs novilka apavus un sāka ar tiem mest likumsargiem.

Musatovs savu karjeru KHL sāka 2008./2009.gada sezonā Nižņekamskas "Ņeftehimik" komandā, taču pēc tam diezgan bieži mainīja klubus, nepavadot nevienā vienībā ilgāk kā divas sezonas. Pērnā gada decembrī 27 gadus vecais Musatovs lauza līgumu ar Jaroslavļas "Lokomotiv", pārejot uz "Avangard" vienību.

Kā zināms, "Avangard" komanda Rietumu konferences pusfināla sērijā zaudēja Kazaņas "Ak Bars" klubam.

Musatovs aizvadītajās Gagarina kausa izcīņas 12 spēlēs atkārtojis līgas antirekordu, nopelnot negatīvu lietderības koeficentu -9. Zīmīgi, ka pie identiska rādītāja ticis arī Musatova komandas biedrs, vēl viens "Avangard" hokejists Vladimirs Pervušins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!