Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" jaunās sezonas otrajā spēlē zaudējusi, jo Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejisti izmantojuši otrajā trešdaļā radušās iespējas vairākumā, uzskata rīdzinieku aizsargs Oskars Cibuļskis.

Kā zināms, pirmdien notikušajā mačā Rīgas "Dinamo" savā laukumā izsēja divu vārtu pārsvaru, ar 2:5 zaudējot latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētajai "Lokomotiv" komandai, kas tādējādi guva pirmo uzvaru sezonā.

"Noraidījumi, pie kuriem tikām otrajā trešdaļā un kurus "Lokomotiv" izmantoja, nosvēra svara kausus par labu pretiniekiem. Mēs mēģinājām visu mainīt, taču kaut kas neiznāca. Šķiet, ka kaut kur līdz galam nenostrādājām," pēc cīņas izteicās Cibuļskis. "Pirmajā trešdaļā abas komandas labi spēlēja aizsardzībā, ko vēlējāmies turpināt darīt, bet treneris līdzās tam mudināja vairāk mest pa vārtiem. Vēlējāmies pamainīt vien kaut kādus sīkumus, taču nevajadzīgi noraidījumi visu sabojāja."

Sezonas pirmajos divos mačos Cibuļskis izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet pirmās mājas spēļu sērijas noslēdzošajā cīņā rīdzinieki trešdien uzņems KHL jaunpienācējus "Soči". Kā atzina Cibuļskis, viņš par nākamajiem pretiniekiem neko daudz nezina.

"Forma pēc pagājušās sezonas traumas man ir laba. Varbūt mazliet ātrāk piekūstu un ātrāk meklēju iespēju nomainīties, taču kopumā viss ir kārtībā," izteicās Cibuļskis. "Spēles laikā par traumu aizmirstu un nedomāju, neko paveikt tā man netraucē. Daudziem šis tas sāp, taču visi iet laukumā, spēlē un dara savu darbu. Neviens nesūdzas."

Iepriekšējā sezonā Cibuļskis piedalījās vien 12 spēlēs, jo jau oktobra sākumā guva smagu ceļgala traumu, turpinājumā vairs laukumā neatgriežoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!