Foto: F64
Pirmos vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Omskas „Avangard” labā piektdien guva Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs, palīdzot savai vienībai ar rezultātu 4:1 (3:0, 1:0, 0:1) izbraukumā uzvarēt Novosibirksas „Sibirj”.

Pujacs ar vārtu guvumu izcēlās spēles 34.minūtē, panākot rezultātu 4:0. Zīmīgi, ka šie viņam bija pirmie vārti „Avangard” komandas labā, un tos viņš guva pret savu iepriekšējo komandu. Šajā mačā viņš laukumā pavadīja 18 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā izdarīja vēl divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Šajā sezonā Pujacs 33 spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās arī Andrejs Ivanovs, Jegors Averins un Romāns Červenka, bet „Amur" labā vienīgo reizi precīzs bija Vjačeslavs Soloduhins.

Tikmēr Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis piektdien izbraukumā neglāba Hantimansijskas „Jugra” komandu no zaudējuma ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) Habarovskas „Amur” vienībai.

Masaļskis, kurš iepriekš nepiedalījās septiņās „Jugra” komandas spēlēs pēc kārtas, šajā mačā atvairīja 45 no 48 pretinieku metieniem, bet ceturto ripu „Amur” raidīja tukšos vārtos.

„Jugra" vienības labā vienīgos vārtus guva Igors Magogins, bet „Amur” labā ar diviem vārtiem izcēlās Igors Ignatuškins, bet reizi precīzi bija Martins Ružička un Andrejs Muhačovs.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā „Avangard" ar 84 punktiem 50 spēlēs ieņem otro vietu, kamēr „Jugra” ar 75 punktiem 50 spēlēs ir astotajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!