Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien rezultatīvu piespēli izdarīja Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs, palīdzot viņa pārstāvētajai Novosibirskas "Sibirj" komandai savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:2, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveikt Astanas "Baris" vienību.

Pujacs ar piespēli palīdzēja “Sibirj” uzbrucējam Vladimiram Tarasenko atklāt spēles rezultātu.

Latvijas aizsargs šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā izdarīja arī divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Uzvarētājiem šajā mačā Tarasenko kopā guva trīs vārtus, bet reizi precīzs bija Vjačeslovs Belovs. Savukārt "Baris" vienībā visus trīs vārtus guva Brendons Bočenskis.

Pujacs, kurš šajā sezonā ir "Sibirj" kapteinis, aizvadītajos 16 mačos guvis vienus vārtus un četras reizes rezultatīvi piespēlējis.

Tikmēr Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā savā laukumā uzvarēja Čehovas "Vitjazj" vienību.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Leo Komarovs un Jakubs Klepišs, bet uzvaras nesošo pēcspēles metienu realizēja Mareks Kvapils. Tikmēr "Vitjazj" rindās precīzi bija Artēmijs Panarins un Mihails Aņisins.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Sibirj" vienība ar 34 punktiem 30 mačos atrodas priekšpēdējā, 11.pozīcijā, bet Maskavas "Dinamo" ar 58 punktiem 31 spēlē ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!