Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas cīņa starp Maskavas CSKA un Bratislavas "Slovan" izvārtās asām cīņām un emocijām bagāta, un kaislības turpināja virmot arī pēc mača.

Pēc CSKA uzvaras pār "Slovan" (2:0) Radulovs ar KHL galveno tiesnesi Vladimiru Pļuščevu arēnas gaiteņos iesaistījās asā diskusijā. Kā vēsta krievu mediji, tad abi esot apsprieduši epizodi pirmajā trešdaļā, kad viens no CSKA spēlētājiem iedzīvojās savainojumā. Maskavas kluba zvaigzne vēlējies doties laukumā, lai risinātu konfliktu, bet mača tiesneši to nav pieļāvuši.

Diskusijas laikā Pļuščevs aicinājis Radulovu "neklaigāt" un "neaizspēlēties", uz ko hokejists reaģēja atcirta: "Tu pats neaizspēlējies!" Tiesnesis nebija mierā, ka viņu uzrunāja uz "tu" un nosauca Radulovu par "kucēnu". Krievu hokejists atbildēja ar necenzētu leksiku, bet Pļuščevs pēc tam hokejistu nosauca par "klaunu".

Tiek ziņots, ka vēlāk Radulova emocijas esot norimušas, un viņš esot atvainojies Pļuščevam, kurš piebilda, ka starp abiem neesot nekādu problēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!