Foto: Reuters/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Kari Ramo, Kevins Dalmens un Jevgēņijs Malkins.

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētās Omskas "Avangard" komandas vārtsargs Ramo trīs aizvadītajās spēlēs palīdzēja komandai izcīnīt divas uzvaras, turklāt abos šajos mačos viņš palika nepārspēts. Vienīgo zaudējumu "Avangard" cieta Rīgā, kad ar 1:4 piekāpās vietējam "Dinamo".

Šajos mačos Ramo ielaida vidēji 1,34 ripas un atvairīja 95,79% metienu.

Savukārt par nedēļas labāko aizsargu nosaukts Dalmens no Sanktpēterburgas SKA komandas, kurš trīs spēlēs guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. Vidēji laukumā viņš pavadīja 21 minūti un 45 sekundes, iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Savukārt Magņitogorskas "Metallurg" komandu pārstāvošais Malkins kļuvis par nedēļas labāko uzbrucēju, trīs spēlēs tiekot pie četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, Malkins "Metallurg" komandā spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā.

Savukārt par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts vārtsargs Aleksandrs Šaričenkovs no Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās līgas čempionvienības Maskavas "Dinamo", kurš trīs spēlēs svinēja divas uzvaras, ielaižot vidēji 1,95 ripas un atvairot 92,11% metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!