Foto: LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio ir vīlies par viņa vadītās komandas hokejistu atdevi un parādīto sniegumu pret Mitišču "Atlant" vienību.

Kā ziņots, svētdien notikušajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējās mājas spēļu sērijas pirmajā mačā "Dinamo" zaudēja "Atlant" komandai ar rezultātu 2:4 (1:2, 1:1, 0:1).

"Divi ātri ielaistie vārti bija ļoti nepatīkami. Pēc tam bija grūti atspēlēties, taču puiši darīja, ko varēja," pēcspēles izteicās Rautakallio. "Pirms pāris vakariem spēlējām ļoti labu hokeju un uzvarējām, bet šodien bija pilnīgi pretēja situācija. Jautājums ir par to, kā mēs varam spēlēt un kā jāspēlē. Saprotu, ka šī ir komandas spēle un viens hokejists nevar izvilkt spēli. Tagad katrs gribēja uzvarēt uz savu galvu, bet mēs neesam tik laba komanda."


"Esmu vīlies tajā, ko šovakar redzēju no visiem hokejistiem. Labāko neko vairs neteikšu. Devām pretiniekam uzbrukuma brīvību, bet visi mūsu uzbrukumi bija divi pret trīs, trīs pret četri vai tamlīdzīgi," piebilda somu speciālists.

"Divi agrie vārti mums deva pārliecību un ātrumu atlikušajai spēlei," pēc mača secināja "Atlant" galvenais treneris Janne Karlsons. "Pēdējā laikā izbraukumā nespēlējām labi, tāpēc tagad tie bija ļoti noderīgi un priekšrocības izmantojām visu maču. Tāpat svarīgi bija mūsu ceturtie gūtie vārti."

"Neskatos statistiku. Vēlamies uzvarēt katrā spēlē - ja izcīnīsim otro vietu Rietumu konferencē, tad Gagarina kausa pirmajā kārtā, visticamāk, spēlēsim pret Rīgas "Dinamo"," piebilda Karlsons.

Atlikušajās regulārā čempionāta spēlēs Latvijas klubs nākamnedēļ tiksies ar Novosibirskas "Sibirj", Novokuzņeckas "Metallurg" un Habarovskas "Amur" vienībām.

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā "Dinamo" ar 71 punktu 51 spēlē ieņem septīto vietu, par trim punktiem apsteidzot Maskavas CSKA komandu, kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk, un par jau neaizsniedzamiem desmit punktiem esot priekšā devītajā vietā esošajai Maskavas "Spartak" vienībai.

Savukārt no sestajā pozīcijā esošās Čerepovecas "Severstaļ" komandas Rīgas "Dinamo" atpaliek par astoņiem punktiem.

"Atlant" ar 84 punktiem 51 mačā šajā pašā konferencē ieņem ceturto vietu.

Regulārajā čempionātā katra vienība aizvadīs pa 54 mačiem, astoņām labākajām iekļūstot Gagarina kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!