Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas “Dinamo” mačā ar Popradas “Lev” aktīvi spēlēja līdz par spēles beigām, pēcspēles preses konferencē teica vienības galvenais treneris Peka Rautakallio.

Atgādinām, ka “Dinamo” izbraukumā ar rezultātu 2:1 uzvarēja “Lev”.

“Pirmo periodu mēs nospēlējām tieši tā, kā to vēlējāmies, bet otrajā un trešajā trešdaļā jau izskatījāmies sliktāk,” Popradas komandas oficiālajā mājaslapā internetā citēts treneris. “Mēs zaudējām vairākas divcīņas, taču visi spēlētāji cīnījās līdz spēles beigām. Tāpat ļoti palīdzēja vārtsargs Kriss Holts.”

“Galu galā, mums izdevās noturēt rezultātu,” piebilda Rautakallio.

“Šī abām komandām bija svarīga spēle. Pēc pārtraukuma čempionātā mačs bija ļoti dinamisks,” teica “Lev” galvenais treneris Radims Ruliks. “Kad “Dinamo” izvirzījās vadībā, viņu spēle aizsardzībā kļuva daudz enerģiskāka.”

“Metienu skaits abām komandām bija līdzīgs, taču Rīgas vienība guva par vieniem vārtiem vairāk. Mēs pielikām visus spēkus, lai rezultātu izlīdzinātu, taču to nespējām,” turpināja speciālists.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 49 punktiem 34 mačos pakāpusies uz sesto vietu, bet "Lev" ar 35 punktiem 33 spēlēs ir devītajā vietā šajā pašā konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!