Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs neuzskata, ka graujošais mača rezultāts spēlē pret Helsinku "Jokerit" atspoguļotu patieso spēku samēru, rīdziniekiem pietrūka veiksmes.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Helsinkos piedzīvoja smagāko zaudējumu šajā sezonā, piekāpjoties mājiniekim ar 3:7 (1:1, 1:2, 1:4).

"Lai arī rezultāts to noteikti neatspoguļo, spēle jau nebija slikta. Pirmie izvirzījāmies vadībā, labi spēlējām. Arī trešo periodu iesākām labi, bet tad iekrita neveiksmīgi "goli". Tagad jābrauc mājās un šis viss jāatstāj pagātnē," kluba mājas lapā citēts Rēdlihs.

Rīdzinieki šo izbraukumu iesāka ceturtdien, kad ar 3:2 pārspēja Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", bet nākamajā duelī sestdien ar 2:1 guva virsroku pār Maskavas apgabala "Vitjaz".

"Izbraukums kopumā ir vērtējams pozitīvi. Izcīnījām divas ļoti svarīgas uzvaras pret savas konferences komandām. No šīs spēles jāpaņem labais un jāanalizē kļūdas," saka Rēdlihs.

Dinamo Rīga piektdien Arēnā Rīga uzņems Sanktpēterburgas SKA.

"Piektdien spēlēsim mājās pret spēcīgu pretinieku. Mums jābūt gataviem un kļūdas atkārtot nevaram. Savu skatītāju priekšā cīnīsimies ar pilnu jaudu," sola uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!