Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pie grūtām uzvarām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs svētdien tika abas Rietumu konferences līderes Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA.

Konferences un visas līgas līdere CSKA ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) savā laukumā pagarinājumā apspēlēja šosezon sekmīgi spēlējošo Sanktpēterburgas SKA vienību. Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē, spēlējot vairākumā, guva Ņikita Zaicevs.

Pēc šī panākuma CSKA komanda kļuvusi par pirmo līgā, kas garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr SKA ar 4:3 (2:0, 1:2, 1:0, 1:0) arī tikai pagarinājumā savā laukumā pieveica Čerepovecas "Severstaļ". Cīņas gaitā SKA nenoturēja divu vārtu pārsvaru, bet uzvaru izrāva pagarinājuma 39.sekundē, kad otro reizi cīņā precīzs bija Jevgēņijs Dadonovs, turklāt tas notika vairākumā.

Zīmīgi, ka šīs divas ir nākamās Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" pretinieces - "Severstaļ" Rīgā viesosies otrdien, bet SKA to darīs vēl divas dienas vēlāk.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" svētdien ar rezultātu 2:1 pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, ko trenē latviešu speciālists Pēteris Skudra, gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pirmā ar 105 punktiem 43 spēlēs ir CSKA komanda, kurai ar attiecīgi 95 un 93 punktiem seko SKA un "Jokerit".

"Severstaļ" ar 59 punktiem atrodas devītajā pozīcijā, bet Rīgas "Dinamo" hokejisti ar 56 punktiem pakāpušies uz 11.vietu, turklāt no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek vairs tikai par četriem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!