Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā sezonas tālāko izbraukumu ceturtdien, 12. janvārī, ar uzvaru turpināja Rīgas "Dinamo", kas Vladivostokā ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pieveica Oskara Bārtuļa pārstāvēto "Admiral".

Rīdziniekiem tā bija otrā uzvara 2017. gadā un 11. panākums pamatlaikā sezonā. $duelID=555;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Par spēles galveno varoni kļuva Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 40 pretinieku metienus. Rīdzinieki pa pretinieku vārtiem izdarīja vien 15 metienus, bet ar to pietika, lai gūtu trīs "golus".

Visus trīs vārtus rīdziniekiem guva trešā uzbrucēju maiņa - divreiz izcēlās Tims Sestito, bet reizi Filips Toluzakovs. Mājiniekiem vienīgais precīzais metiens padevās Aleksandram Gorškovam, kurš otrā perioda septītajā minūtē samazināja rezultāta starpību līdz 1:2.

Turpinot sezonas tālāko izbraukumu, rīdzinieki sestdien, 14. janvārī, agri no rīta pēc Latvijas laika Habarovskā tiksies ar "Amur", bet pēc tam 16. janvārī Pekinā spēlēs pret "Kuņluņ Red Stars". Piecu spēļu izbraukumu Rīgas "Dinamo" noslēgs 19. janvārī, pa ceļam uz mājām iegriežoties Baltkrievijā un aizvadot maču pret Minskas "Dinamo".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!