Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta četru mājas spēļu sēriju un pie reizes arī pirmo apli otrdien ar uzvaru noslēdza Rīgas "Dinamo", kas "Arēnā Rīga" ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pieveica Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

Rīgas "Dinamo" tā bija septītā uzvara pēc kārtas, kas ir jauns vienības rekords pēc kluba atjaunošanas. KHL pirmajā sezonā rīdziniekiem bija sešu uzvaru sērija, bet nākamajās četrās sezonās šim rekordam rīdzinieki nespēja pietuvoties.

Lai gan komandas kopumā izdarīja ļoti maz metienu, "Dinamo" kontrolēja cīņas gaitu gandrīz visu spēli. Jau pirmajā periodā Vitālijs Pavlovs un Kails Vilsons panāca 2:0, bet "Avtomobiļist" vienīgos vārtus guva trešā perioda sākumā, kad Aleksejs Simakovs samazināja starpību. Trešā perioda vidū pēc Mika Indraša teicamas individuālās darbības Marcels Haščāks atjaunoja rīdziniekiem divu vārtu pārsvaru, ko "Dinamo" nosargāja līdz mača beigām.

Rīgas "Dinamo" ar 55 punktiem ir nostiprinājusies KHL Rietumu konferences trešajā vietā, un jau pēc 27 spēlēm ir guvusi par četriem punktiem vairāk, nekā visā pagājušajā sezonā kopā.

Tagad "Dinamo" dosies izbraukumā, aizvadot četras spēles pret tām komandām, ar kurām tikās pēdējos mačos - "Baris" (22.novembrī), "Avangard" (24.novembrī), "Jugra" (26.novembrī) un "Avtomobiļist" (28.novembrī).

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!