Foto: LETA
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pēc nacionālo izlašu pauzes otrdien, 14. novembrī, ar uzvaru atsāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulāro čempionātu, mājas spēļu sērijas ievadā pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pieveicot Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati "Lada", kuras rindās nespēlēja Kristaps Sotnieks.

Tādējādi rīdzinieki septiņās no pēdējām astoņām spēlēm tikuši pie punktiem. $duelID=843;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Pirmā perioda 14. minūtē Semjons Valuiskis vairākumā no vārtu priekšas panāca 1:0 viesu labā, bet otrā perioda sākumā līdzīgā stilā no vārtu priekšas precīzs bija Miks Indrašis, izlīdzinot rezultātu.

Pamatlaikā un pagarinājumā komandas vairs vārtus neguva, lieliski darbojoties abu komandu vārtsargiem - Jānim Kalniņam un Antonam Krasotkinam. Kalniņš mačā atvairīja 32 pretinieku metienus, bet Krasotkins tika galā ar 29 rīdzinieku metieniem.

Savukārt pēcspēles metienos mājinieku labā vārtus guva Gints Meija, Ņikita Jevpalovs un Denijs Kristo, bet viesi divreiz pārspēja Kalniņu.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!